WELKOM CONTENT MANAGEMENT HOSTING & DOMEINEN CONTACT
 
Het bedrijf
Solutior is een internetbedrijf dat zich specialiseert in content management. Dit begrip staat voor het beheer en onderhoud van alle op een website gepubliceerde informatie. Met de software van Solutior zorgt u er zelf voor dat op uw website altijd actuele informatie staat, zonder dat u nog langer afhankelijkheid bent van programmeurs en zonder hoge facturen voor aanpassingen op uw website.
 
Solutior ontwikkelt en verkoopt content management systemen sinds 1999. Door de constante doorontwikkeling van de producten en technieken onderscheidt Solutior zich nog altijd van concurrenten o.a. door de onderliggende techniek van de systemen, maar méér nog door de mogelijkheden voor de gebruiker van de software. In het Spidox.Net Content Management Systeem is bijvoorbeeld niet alleen een uitermate degelijke en complete tekstverwerker opgenomen, maar ook online fotobewerking en bestandsbeheer.
 
 
 
Bezoekadres (Route)
Solutior B.V.
World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37
 
Postadres
Solutior B.V.
Schimmelpenninckstraat 4
2316 DT Leiden
 
 
Het product
Spidox is het content management systeem, geschikt voor het totale beheer van alle informatie op uw website. Via Spidox kunt u vanachter iedere computer met een aansluiting op het internet overal en altijd alle vormen van informatie (de content) op een website beheren.

Het programma draait geheel op internet, dus de installatie van software op de computer van de gebruiker is niet nodig. Spidox is bovendien een gebruiksvriendelijk product. Beperkte kennis van een tekstverwerker zoals Microsoft Word is voldoende.
 
Meer informatie
Meer informatie over Spidox.Net vindt u onder de optie Content Management en op www.spidox.net.
 
 
 
Aanvullende diensten en producten
Ter ondersteuning van Spidox levert Solutior, indien gewenst, tevens alle mogelijke diensten die verder benodigd kunnen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel Spidox en/of een combinatie van enkele van de Solutiordiensten af te nemen.
 
Hosting van websites en databases
Registratie van domeinnamen
Ontwerp en ontwikkeling van websites
Ontwikkeling van op maat internetapplicaties
 
Solutior | Tel: 088 - 765 88 46 | Fax: 088 - 765 88 50 | E-mail: info@solutior.nl